Вратарят на Интер Самир Ханданович е близо до завръщането си под рамката, но то ще стане след първия мач на „нерадзурите“ срещу Лудогорец в Лига Европа. Очаква се словенецът отново да пази за Интер в двубоя от 25-ия кръг на Серия А срещу Сампдория. На 23 февруари миланския гранд приема генуезците на „Сан Сиро“, пише Гадзето дело Спорт.

Това не е добра новина за треньора на Интер Антонио Конте, след като няма да може да разчита на капитана си за поне още две седмици след счупването на пръст на лявата ръка.

В днешния първи полуфинал за Купата на Италия срещу Наполи италианският специалист отново ще заложи на Даниеле Падели, който застана под рамакта в предишните два двубоя на „нерадзурите“ срещу Удинезе и Милан.

Завръщането на терена на капитана на Интер няма да се форсира и срещу Лацио в неделя. Под сериозна въпросителна е появата под рамката на Ханданович и срещу Лудогорец в 1/16-финалите от Лига Европа на 20 февруари.

Това принуди Интер да се обърне към свободния агент Емилиано Вивиано, който проведе вече няколко занимания с тима. Но все още не е ясно дали Антонио Конте ще се обърне към услугите на опитния страж.