Изпълнителният директор на Интер Бепе Марота сподели, че на Лаутаро Мартинес му трябва спокойствие и заяви, че „нерадзурите“ трябва да са търпеливи към Кристиан Екриксен.

Нападателят реализира 16 гола преди пандемията, но постоянните спекулации свързващи го с преминаване в Барселона му подействаха негативно и реализира само едно попадение в последните шест мача. При домакинската загуба от Болоня с 1:2, аржентинецът изпусна и дузпа.

„Интер не иска да продава 23-годишен футболист, но спекулациите летят наоколо. Видяхме, че Лаутаро е голям играч през първата половина на сезона и той привлече вниманието на големите клубове. Сега му е необходимо да намери спокойствие, за да си върне формата, която показа преди това“, заяви Марота.

„Ериксен е страхотен футболист и със сигурност може да даде още много на тима. Трябва да бъдем търпеливи към него. Остават осем мача и 24 точки за спечелване. Претърпяхме четири поражения. Що се отнася до Лига Европа, ще се опитаме да спечелим трофея. Не знаем как се развиват нещата в другите клубове в турнира, но трябва да вярваме, че можем да успеем. Играем, за да спечелим и това е нашата голяма цел“, добави още той.