Наставникът на Интер Лучано Спалети сподели, че неговият тим няма да е пасивен срещу Лацио в понеделнишкия мач от Серия „А”.

„Нерадзурите” бяха в серия от седем поредни успеха във всички надпревари преди Барселона надделее над италианците в Шампионската лига с 2:0.

„Ние ще бъдем фокусирани срещу Лацио, както във всеки друг мач. Вярвайте, че няма да бъдем пасивни, както бяхме срещу Барселона. Трябва да реагираме добре и да вземем това, което искаме”, сподели треньорът на Интер на брифинг пред дуела.

„Футболистите ми пратиха съобщение в събота, че искат да излязат и да победят. Стана ми хубаво, след като ги гледах с какво желание тренират. Има много отбори, които са се прицелили в Топ 4 и искат да печелят трофеите в Италия”, продължи гологлавият специалист.

Халфът Раджа Наинголан се очаква да пропусне срещата с лациалите, тъй като още лекува травма. „Наинголан е феноменален характер, с чудесни качества. Ние обаче имаме достатъчно голям състав, като всеки може да замени всеки и има „свежи крака”. Раджа започна да тренира в петък, а ние видяхме как реагира тялото му. Има нещо, което го притеснява и го притиска, тъй като ще дадем още време на травмата”, довери Спалети.