В последната седмица в Интер обявиха официално пет положителни проби за COVID-19, но това няма да попречи на играчите да пътуват за лагерите на националните си отбори, съобщава днес “Скай Спортс Италия”. Играчите ще преминат допълнителни изследвания и след това ще могат получат разрешение да да се присъединят към представителните тимове на държавите си. 

Страните поиската от своите играчи да спазват социалната изолация и в собствените си страни. Също така те трябва да пътуват с частни самолети, да тренират в базите на съответните отбори, след което да се връщат там, където ще живеят. 

“Скай Спортс Италия” допълва, че тези изисквания са поставени от националните тимове в желанието си да сведат до минимум клубните откази да освободят своите футболисти. Играчите на Интер са подновили днес официално тренировки въпреки позитивните тестове и отменения мач със Сасуоло този уикенд.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.