Интер поднови партньорството си с италианската компания за спортни и открити технологии Нилокс за срок от три години. Нилокс е лидер в италианския технологичен пазар в спорта за 2017 година и започна партньорството си с ,,нерадзурите“ през изминалата година.

Според него, Нилокс може да бъде видян на рекламните пана на ,,Сан Сиро“ не само по време на редовните 90 минути, а и на продълженията на двубоите. Освен това, продукти на компанията като ховърборди, скутери, скейтборди и електрически велосипеда, ще бъдат на разположение на играчите на Интер, за да се разхождат из града. ,,Успешното ни партньорство с Нилокс бе демонстрирано още през миналата година“, обясни директорът по продажби Джорджо Брамбила.

,,Щастливи сме, че продължаваме да си партнираме с Нилокс – тази професионална връзка позволява и на двете страни да бъдат на важни позиции на пазара както като валиден бизнес, така и като развлекателен модел. В дългосрочен план това сътрудничество ще ни осигури възможността да планираме следващите стъпки заедно и да прилагаме нови инициативи, които ще продължат да повдигат любопитството и удоволствието у феновете“, добави той.

,,Миналата година ние произведохме пет нови модела електрически велосипеда, два електрически скутера, в добавка към обновения дизайн на ховърборда, който бе най-продаваният ни продукт на пазара. Партньорството ни с Интер определено ни издигна на пазара и смятаме, че и за двете страни е най-добре да продължат своето сътрудничество възможно най-дълго. Предстои да обявим нови продукти по време на тригодишното си партньорство“, коментира маркетинговият директор на Нилокс Микеле Бертачо.