Бъдещето на наставника на Интер Лучано Спалети начело на тима съвсем не изглежда сигурно. Според информации в италианските медии, ръководството вече му е вдигнало мерника и дори обмисля вариантите за негов заместник. 

Според "ТутоСпорт", шефовете на "нерадзурите" обмислят възможността да сложат на неговия пост бившия халф на тима Естебан Камбиасо. След дълго разискване обаче са решили да отложат тази развръзка, но са готови да го назначат, ако провалите под ръководството на настоящия наставник продължат. 

Интер се намира в изключително слаба форма напоследък, лъкатуши в изявите си в Серия А, а вече отпадна и за Купата на Италия от Лацио. Шефовете не бързат с рокадите заради участието на тима в Лига Европа, но провал и там със сигурност ще коства поста на Спалети. 

Иначе каквото и да се случи до края на сезона, наставникът няма да продължи кариерата си на "Сан Сиро" от следващата кампания. Точно тогава е най-късният срок, при който се очаква да бъде ангажиран Естебан Камбиасо, но е с опция и за по-ранен старт на кариерата си на пейката на "черно-сините".