Отборите на Интер и Рома готвят любопитна сделка, за която съобщава трансферният експерт Фабрицио Романо. Става въпрос за размяна, включваща нападателите Алексис Санчес от състава на "нерадзурите" и Един Джеко от този на "вълците".

Журналистът добавя, че преговорите не са нито лесни, нито напреднали, но все пак вече има директен контакт между двата клуба по темата.

Още с пристигането на Антонио Конте, Джеко непрекъснато е свързван с преминаване в Интер, но засега то не се е осъществило. Също така босненецът беше на крачка от трансфер в Ювентус през миналото лято, но в крайна сметка "бианконерите" предпочетоха Алваро Мората.

Санчес пък е със статут на резерва при Конте заради атомното дуо Ромелу Лукаку - Лаутаро Мартинес и евентуална размяна с капитана на римляните може да му осигури по-големи шансове за титулярно място под ръководоството на Пауло Фонсека.

Информацията за тази потенциална сделка идва само няколко дни след слуховете за разрив в отношенията между наставника и голмайстора на "джалоросите", което довело до индивидуални тренировки за 34-годишния играч.