Бившият наставник на Интер Антонио Конте пожела успех на отбора в Шампионската лига през този сезон .Италианският специалист даде коментар и за десния бек Ашраф Хакими, който напусна “нерадзурите” през изминалото лято.

“Желая на Интер всичко най-добро. Последните два сезона нямахме късмет в Шампионската лига. Продължавам да съм много привързан към клуба. Надявам се този път Интер да се представи по-добре в сравнение  с миналата кампания. Интер привлече добър футболист и отличен заместник на Ашраф Хакими в лицето на Дензъл Дъмфрис”, сподели Конте.

 “Хакими изпита затруднения в предишните два мача срещу Реал Мадрид. Той работеше усилено след грешката си в Мадрид и осъзна, че трябва да прави повече и че за един халфбек не е достатъчно само да атакува. Сядането на пейката няколко пъти също му се отрази добре, като той прие това със спокойствие и желание да се учи. Ашраф е голям професионалист и ако подобри последния си пас, ще стане звезда. Той вече е сред най-силните бекове в света. Мечтата му е да се завърне в Реал Мадрид”, каза още Конте в студиото на “Скай Спорт Италия”.

Конте назова и фаворитите си в Шампионската лига. Това са Манчестър Сити, Пари Сен Жермен и бившият му отбор и настоящ носител на трофея Челси.