Треньорът на Интер Антонио Конте остана изключително доволен от добрия отговор на неговия състав при домакинската победа с 2:1 срещу Верона в мач от 12-тия кръг на Серия А. 

"Нерадзурите" успяха да направят пълен обрат във втори пореден двубой в шампионата и да забравят за обрата в негативен план срещу Борусия Дортмунд в Шампионската лига през седмицата. Конте подчерта, че точно такъв отговор е искал да види от своя състав след провала в Дортмунд. 

"Видях добър отговор от моя отбор след поражение срещу Борусия. Още по-важното беше, че дойде, след като бяхме изостанали в резултата срещу отбор, който маркира персонално", започна италианецът. 

"Момчетата правят нещо страхотно - 31 точки след 12 мача, това е по-добро постижение, от това, което и най-големият оптимист е очаквал". 

"Изиграхме два коренно различни мача през тази седмица. Срещу Дортмунд трябваше да се защитаваме, тъй като те са отбор, който пресира и се опитва да доминира топката постоянно. Днес трябваше ние да доминираме срещу отбор, който се защитаваше дълбоко. Беше трудно, но се справихме", завърши бившият треньор на Челси.