Наставникът на Интер Антонио Конте коментира предстоящия мач с Парма, като също така подчерта голямата важност на шампионатната победа над Ювентус за сезона на "нерадзурите".

"Очаквам труден мач. Парма винаги са ни създавали проблеми, откакто аз съм тук. В момента те не са в добра позиция, но разполагат с опит и с добър треньор. Ще ни е нужен правилният подход. Трябва да сме по-ефективни пред гола. Създаваме много възможности, но трябва да ги вкарваме по-често. Ще има напрежение до края на сезона. Ние сме лидерите в класирането, така че ситуацията е различна в сравнение с миналата кампания. Трябва да подходим със зрялост", започна Конте. 

"Този сезон победихме Ювентус - отбора, спечелил девет поредни титли и желаещ да добави още една към тях. Мисля, че това е важно, защото миналата кампания те ни победиха два пъти и по този начин затвърдиха своята мощ. Нашата победа от тази година ни донесе самоувереност. Остават ни 14 мача и трябва да покажем, че сме израснали, а има един начин да го направим - като спечелим Скудетото", завърши Конте.