Старши треньорът Антонио Конте обвини самия себе си за загубата с 1:2 срещу Болоня по-рано днес, с която "черно-сините" на практика загубиха шансове за титла в италианското футболно първенство.

getty images
28 снимки

"Това е голям, несравним провал", каза Конте, чийто отбор играеше с гол и човек повече при пропуснатата дузпа през второто полувреме. След нея Интер получи два гола от гамбийците Муса Джувара и Муса Бароу.

"По някакъв начин успяхме да загубим мач, който трябваше да спечелим с разлика. Яд ме е на себе си като треньор, който е отговорен за случващото се на терена. Футболистите също трябва да са ядосани на себе си, въпреки че те трябва да поемат значително по-малка част от вината.

"Нормално е, че напоследък поставяте (медиите) под въпрос всички нас, защото аз лично бях назначен, за да върна успехите на Интер след доста години липса на резултати. Разбира се, че няма да стане за една вечер, но такива като днешната носят голямо разочарование. Просто не достигнахме нивото, което аз лично си поставих като цел. Всички искаме да изправим глави, иначе е нормално ръководството да потърси други хора".