Наставникът на Интер - Антонио Конте, се оплака от футболния календар и от интервалите, през които играе отборът му. Италианският специалист допълни, че "нерадзурите" имат няколко дни по-малко за почивка от останалите отбори в първенството.

"Трябва да продължаваме да работим, да вдигаме нивото на играчите. Играхме срещу отличен отбор, който е отпочинал нормално (бел. ред. - Рома). Елате да видите нашия календар, който е пълна лудост", заяви Конте.

"Винаги играем срещу отбори, които са почивали повече от нас. Винаги играем в 21:45 часа. Може да изглежда нищожно, но в хода на сезона тези неща оказват влияние. За мен е някаква аномалия."

"Лигата решава часовете на срещите? Останалите отбори се наслаждават на почивката си, която винаги е с ден-ден и половина по-дълга. Ние играем в 22 часа, връщаме се в 4 часа сутринта, след това тренираме и се готвим за следващия мач от 21:45 ч. срещу Фиорентина. Компромисите винаги са за наша сметка", допълни наставникът. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.