Треньорът на Интер Антонио Конте остана недоволен от недостатъчно високия интензитет в играта на “нерадзурите“ при загубата срещу Ювентус в предсезонна контрола.

Хората на Конте започнаха силно двубоя, като в още в 10-та минута откриха резултата след автогол на Матайс Де Лихт. Кристиано Роналдо изравни след пряк свободен удар в 66-та минута, а в крайна сметка “Старата госпожа“ победи с 4:3 при изпълнение на дузпите. Италианският треньор остана доволен, но знае, че има и още какво да се желае.

“Имаше подобрение спрямо двубоя в Манчестър Юнайтед. Важното е да накараме играчите да възприемат идеята да играят с интензитет. Трябва да играем интензивно и да пресираме. Трябва да налагем своите идеи, когато владеем топката“, коментира той.

“Трябва да съм доволен от резултата, защото играчите работят наистина много здраво. Въпреки това винаги трябва да сме раздразнени, след като загубим, дори да е в контрола, след изпълнение на дузпи. Трябва да скърцаме със зъби при загуба“.

“Започвам да виждам следи от начина, по който трябва да изглеждаме според мен. Трябва да продължим по същия път – главата долу, здрава работа. Има още много да се подобряваме“, завърши Конте своя боен вик към състава на Интер.