Легендарният нападател от близкото минало Ернан Креспо направи интересно изказване. Според аржентинеца, Меси е дал повече на футбола отколкото големия му опонент Кристиано Роналдо.

Креспо не скри възхищението си от Андреа Пирло, защити Паоло Дибала от критиките, и изтъкна невероятната класа на Лаутаро Мартинес.

„Възхищавам се на Пирло. Познавам го добре, той е страхотен човек, толкова незабравими мигове сме прекарали заедно. Желая му успех, защото аз уважавам добрите хора. Пирло ще свърши добра работа в Ювентус, сигурен съм, а колкото до проблемите между него и Дибала, нека просто Паоло бъде търпелив, и неговото време ще дойде. Той многократно е доказал класата си и заслужава мястото си в Юве, убеден съм, че отново ще блесне скоро, но е важно да проявяваш търпение в трудните моменти", сподели Креспо. 

"Радвам се, че Лаутаро Мартинес остана в Интер, според мен това бе правилното решение. Поздравявам Интер, че му дадоха шанс и момчето се отблагодари по чудесен начин", продължи той. 

"Нямам търпение да гледам Ювентус Барселона, ще бъде велик мач. Много съжалявам, че Меси сега се чувства тъжен в Барса, там трябва да си решат проблемите на по-високо ниво, иначе просто нищо добро не ги чака. Лео е безценен и те трябва да го задържат, но най-важното е той да е щастлив. Ако е щастлив  и нещата в клуба се оправят, ще видите, че Барселона ще постигне много. Нормално е да харесвам Меси повече от Роналдо, все пак  сме сънародници и е  от съществено значение аржентинците да се подкрепяме, където и да сме по света", заяви легендарният нападател. 

"Също така искам да кажа, че силно се надявам Копа Америка да се проведе без никакви затруднения. Аржентина и Колумбия са домакини на събитието и ще е страхотен турнир както винаги, оптимист съм и вярвам, че страната ми може да спечели надпреварата“, коментира Креспо.

Определено легендата засегна доста интересни теми, но Ернан Креспо наистина бе един изключително класен голмайстор, който остави голяма и сериозна следа във футбола, като игра за някои от най-големите отбори в света.