През уикенда стартира новия сезон в Серия А. Тифозите с нетърпение очакват старта на новата кампания, а претендентите за „скудетото“ са много. Според бившия  футболист на Милан Деметрио Албертини ни очаква един от най-оспорваните сезони в историята на италианския футбол.

Бившият защитник допълни още, че всички трябва да бъдат много внимателни с отбора на Рома и сложи „вълците“ сред сериозните  фаворити за шампионската титла.

„Смятам, че това, което ни очаква ще бъде много вълнуващо.  Има много отбори, които показват сериозни амбиции за   големи неща, и   не е никак лесно да се прогнозира какво ще се случи. От Рома изненадаха много хора със своята лятна селекция, защото те наистина се подсилиха с правилните хора и е съвсем логично специалистите да ги слагат сред  основните претенденти за  титлата. От Ювентус също са жадни за успехи след случилото се през последния сезон и тимът няма да се задоволи с нищо друго освен  първото място. Считам, че ще бъде оспорвано по всички етажи на класирането и ще видим битка до самия край, както за титлата, така и за топ 4“, завърши бившият италиански национал.