Централният бранител на Интер Стефан Де Врай сподели, че отборът се опитва да заглуша големия шум около бъдещето на Мауро Икарди и се концентрира единствено върху работата в предсезонната подготовка.

“Нерадзурите“ стартираха успешно своята подготовка, след като постигнаха победа в първата си контрола срещу швейцарския Лугано с 2:1. Двубоят обаче беше оставен на заден план поради продължаващите неразбории около евентуалната продажба на нападателя Икарди. Холандският бранител сподели мнението си по темата.

“Нещата се развиват много добре при нас, работим много върху физическата и техническа част на играта. Стараем се в момента, за да можем по-нататък да берем плодовете. Трябва да се адаптираме и към смяната на формацията при Конте”, обясни де Врай.

“Ще залагаме основно на схеми с трима защитници, но това не би трябвало да е пробелм за нас. Трябва да работим, за да се адаптираме. Конте се опитва да ни обясни какво изисква от нас всекидневно и мисля, че постепенно ще свикнем“.

“Ситуацията около Икарди не ни засяга. Мислим единствено и само върху задачите, които трябва да изпълним“, завърши централният защитник.