Интер все още не е завършен отбор, но продължава развитието си. Това заяви нападателят на "нерадзурите" Ромелу Лукаку, който вкара два гола за победата с 3:2 над Борусия Мьонхенгладбах. Успехът съхрани шансовете на тима за класиране на осминафиналите на Шампионската лига. Головете на Лукаку дадоха аванс на Интер от 3:1, но в края на мача италианският тим беше спасен и от намесата на ВАР след трети гол на Аласан Плеа за домакините от Гладбах.

"Може би не сме завършен отбор, но ние продължаваме да се развиваме. Ясно е, че когато водиш с 3:1, трябва да избягваш всякакви рискове и направиш възможното да приключиш мача, когато имаш такава възможност. Позволихме им да върнат един гол, а след това имахме късмет, че третият им гол бе отменен. Надяваме се, че тази победа ще ни даде сила и увереност за бъдещето", коментира белгийският таран. "Щастлив съм, че играя с тези съотборници. Всички те ми помагат да се развивам. Мисля, че през последната година и половина играя най-добрия футбол в кариерата си и дължа това на треньора и съотборниците ми", каза 27-годишният нападател.

"Аз съм един от 25 играчи в отбора. Има доста момчета, които са по-опитни от мен. Целта ми е да помагам на отбора да печели и съм щастлив, когато това се случва", добави още Лукаку. В последния си мач от груповата Интер трябва да победи Шахтьор, за да се класира за осминафиналите в Шампионската лига.