Изпълнителният директор на Интер Бепе Марота коментира по интересен начин спекулациите за уволнението на старши треньора Лучано Спалети. Специалистът е под напрежение след разочароващите резултати на „нерадзурите” напоследък.

Марота обаче бе категоричен, че треньорът на Интер трябва да бъде спокоен за поста си. Въпреки дългогодишната си кариера на футболен ръководител, Марота сподели, че никога досега не е уволнявал треньор в предишните си клубове.

„Мястото на Спалети е сигурно. Не можем да кажем, че неговото място в клуба е поставено под риск. Аз съм директор в Серия А вече 22 години в клубове като Аталанта, Сампдория и Ювентус. През този период никога не съм уволнявал треньор”, коментира Марота.

„Трябва да има специални условия, за да бъде уволнен един треньор, а тук такива условия не съществуват. Спалети ще остане с нас. Дали Шампионската лига ще бъде от решаващо значение за бъдещето му? Има някои цели, които трябва да бъдат постигнати. След това ще направим равносметката”, каза още той.