Бившият нападател на Интер Диего Милито сподели, че е щастлив да види как се развива Лаутаро Мартинес в клуба и, че Жозе Моуриньо е един от най-добрите треньори досега в историята. Бившият нападател на "нерадзурите" даде интервю за „ESPN Redes“ и обсъди няколко въпроса около стария си отбор.

Милито работи само с Моуриньо за един сезон, в който Интер спечели требъл, а бившият нападател няма нищо друго освен похвали за португалския треньор.

„Той е феноменален, един от най-добрите треньори досега. Научих много от него само за една година, особено по отношение на ръководството на отбора “, каза Милито.

„Какво ни каза Моуриньо преди финала на Шампионската лига? Беше тихо, в съблекалнята имаше напрежение. Но Моуриньо ни успокои", продължи аржентинецът.

Милито обсъди и своя сънародник Лаутаро Мартинес, който прави чудесен сезон с екипа на Интер.

„Писах му да го питам как се справя, имаме страхотни отношения. Видях го да израства, той тренира с нас в Расинг с първия отбор през 2014 година. Радва да видя постоянния му растеж. Той е изключителен младеж, продукт на нашата младежка система, като Родриго Де Поул и Хуан Мусо“, сподели още Милито.