Носителят на Златната топка Лука Модрич сложи край на всички спекулации, които го свързваха с напускане на "Сантиаго Бернабеу" през зимата или след края на сезона. Хърватинът е категоричен, че се чувства щастлив в Реал и няма намерение да напуска нито сега, нито по-късно. 

В последните седмици известен собственик на верига заведения разкри, че 33-годишният халф му е обявил, че иска да премине в Интер. Точно "нерадзурите" го преследват от миналото лято насам и се очакваше това признание да им отвори вратите за трансфер. Но не би. 

"Знаете, че имам още 18 месеца от договора си с Реал, така че съм спокоен за бъдещето си. Искам да изкарам не само този период на "Бернабеу", но да остана и още много по-дълго. Тук се чувствам щастлив, дори сега съм по-щастлив, отколкото когато дойдох за първи път", заяви Модрич пред "Марка" и сложи край на спекулациите. 

Всъщност, евентуалната му раздяла с Реал може да бъде инициирана от самия клуб. Причината е, че с времето той все повече губи блясъка си на терена, а от лятото президентът Флорентино Перес планира мащабна промяна на изпълнителите в състава и нищо чудно да се раздели с хърватина.