Бившият президент на Интер Масимо Морати не е очарован от формата на отбора в последно време. Утре вечер "нерадзурите" излизат срещу Порто в реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига в опит да опазят аванса си от 1:0 след първия мач.

Само преди дни Интер записа конфузна загуба от Специя в Серия А. Вече се обсъжда бъдещето на треньора Симоне Индзаги, още повече, че Антонио Конте е пред уволнение в Тотнъм.

"Отборът преминава през криза. За щастие качеството на групата и треньора са добри. Резултатите обаче не идват. Срещу Специя видяхме един разфокусиран отбор, който така и не се организира да постигне победата. Играчите са добри, но някои от тях не са във форма. Лукаку е в ужасно състояние, все още е много бавен.

Треньорът винаги носи цялата отговорност при победи и загуби. Индзаги понася много критики от пресата и публиката. Трябва обаче да се изясни каква е кризата - психологическа, тактическа или чисто атлетическа.

Според мен Индзаги е треньор, който позволява на играчите да покажат талантите си на терена. Той все още може да докаже, че знае как да поддържа отбора фокусиран и да прояви постоянство", коментира Морати.