Една от новите летни покупки на Интер Раджа Наинголан даде интервю за Sky Sports след победата над Фиорентина с 2-1 у дома, в което говори за престоя си при ,,нерадзурите“ и амбициите му с новия клуб.

,,Давам всичко от себе си за новия ми отбор. Очевидно е, че се нуждая от подобрение, след като пропуснах повечето от предсезонната подготовка, но лека-полека ще навляза в добре познатия ритъм. Не съм притеснен, свикнах с Интер за отрицателно време. Бях посрещнат с отворени обятия от ръководството и се надявам това да бъде един успешен период в моята кариера. Нашата главна цел е да се подобрим в сравнение с миналия сезон. Не започнахме по най-добрия начин кампанията, но последните ни две последователни победи ни върнаха обратно в правия път. Надявам се да продължим в същия дух. Пътят, който трябва да извървим е дълъг и труден, но ние ще направим всичко по силите си, за да останем максимално концентрирани и постоянни. Има много очаквания към нас, но ние спечелихме тежки мачове и показахме, че разполагаме със силен състав“. Полузащитникът има желание да спечели колкото се може повече трофеи с отбора.

,,Искам да печеля трофеи с Интер, разбира се. Винаги съм давал най-доброто от себе си, но сега е идеалният момент да спечеля титли и купи. Радвам се, че се разписах срещу Болоня в началото на сезона, винаги е хубаво да отбележиш, но най-важното е отборът да печели и да върви напред. Невероятно е колко задружни са всички тук, ентусиазмът е на много високо ниво, не само заради първенството, но и заради завръщането в Шампионската лига“.

30-годишният футболист коментира и взаимоотношенията си с наставника Лучано Спалети. ,,С треньора се разбираме много добре още от престоя ми в Рома. Постигнали сме редица важни резултати заедно, надявам се и тук това да се случи“, завърши белгиецът.