Полузащитникът на Интер Раджа Наинголан ще трябва да решава пореден огромен проблем в своята кариера. Белгийският опорен халф бе изваден от футболните терени от шефовете на Интер поради „системно нарушаване на дисциплината”.

Дни по-късно в италианските медии изтече циничен телефонен запис, свързан именно с Нинджата . Белгиецът е провел разговор със свой приятел, в който казва, че трябва да направи някоя „бъркотия”, за да се махне от Интер и да се завърне в бившия му отбор - Рома. Същевременно Нинджата се заканва на тифозите на "нерадзурите", чиито критики към него не стихват. На последния си брифинг пък наставникът на Интер Лучано Спалети потвърди, че решението за Наинголан е изцяло на шефовете, а той трябва да се върне на тренировки до няколко дни.

„Ще убия някого тук. Искам да се върна час по-скоро в Рома. Всеки ме счита за приключил, но аз винаги съм се доказвал на терена, а накрая са тихи. Ако някои от феновете на Интер започнат да ми лижат за*ника, кълна се, ще стане голям проблем. С Тоти сме близки и се надявам да удари едно рамо, за да се върна в Рома. Трябва да забъркам някаква бъркотия тук, за да си тръгна тук, ясно ли е”, завърша телефонният запис, който се появи в интернет.

По всичко изглежда, че ако този запис получи потвърждения за достоверността му, то дните на Раджа Наинголан на "Джузепе Меаца" са преброени.