Нападателят Лаутаро Мартинес за пореден път индикира, че не е много доволен от игровите минути, които получава в дебютния си сезон за „нерадзурите”. В същото време футболистът показа, че ще се труди още по-усърдно в тренировките, за да убеди наставника Лучано Спалети, че заслужава по-сериозен шанс.

През лятото Интер плати на Расинг Клуб 21 милиона евро за аржентинския нападател, който дотук има едва 7 участия за италианския гранд. През миналия месец неговият баща също призна, че е имал по-различни очаквания относно ролята на своя син за Интер. Като се прибави и настоящото изказване на самия футболист, остава впечатлението, че от неговия лагер засега се опитват да запазят добрия тон във взаимоотношенията с клуба.

„Не играя много за Интер, но продължавам да работя, за да съм сигурен, че съм готов (когато се отвори шанс – б.р.)”, заяви 21-годишният играч. „Би ми харесало да играех повече, но ще тренирам тук, за да се подготвя за следващия мач по най-добрия възможен начин.”

„За мен е сбъдната мечта да играя за Интер и се наслаждавам на всяка една минута. Един ден си мечтая да спечеля както Копа Америка, така и световното първенство. Няма по-големи успехи от тези”, заключи младокът.

Още по темата:

Гняв и нетърпение тресат новия нападател на Интер

Пет опции за нов нападател пред Барселона