Уанда Нара може да изглежда просто поредната красива блондинка, но показва качества на умел медиатор, когато се касае за новия договор на възлюбения ѝ Мауро Икарди. Тя е негов агент и го представлява в преговорите с Интер за новия му договор. И всъщност създава доста главоболия на "нерадзурите". 

Тя се опитва да издейства 125% увеличение на заплатата на аржентинеца и по всичко изглежда, че ще успее да го постигне. Според вестник "Кориере дела Сера", тя не отстъпва в исканията си пред ръководството, което се опитва да увеличи възнаграждението на играча възможно най-малко. 

В момента Икарди получава по 4 млн. евро на сезон, докато Нара е заковала сумата за преподписване на 9 млн. "Черно-сините" първоначално предлагаха по 5 млн. на кампания, но после вдигнаха предложението си до 7 млн. Последната оферта е за 8 млн. евро, но и тя беше отхвърлена. 

И докато в крайна сметка увеличението така или иначе може да се предоговори до желаното от нападателя, има още един проблем в разговорите. Той е свързан с откупната клауза на футболиста. В момента тя е 110 млн. евро, като от Интер искат тя да бъде премахната изобщо. 

Нара обаче иска да бъде оставена или поне да бъде увеличена, за да има възможност съпругът ѝ да отиде и другаде при достатъчно добра оферта. Ако тези изисквания не бъдат изпълнени, тя заплашва, че ще започне преговори с Реал Мадрид за негов трансфер там още от лятото.