Шефовете на Интер ще имат кризисна среща със старши треньора Симоне Индзаги във вторник, съобщават италианските медии. „Нерадзурите“ допуснаха неприятна загуба в неделя с 0:1 при гостуването си на Болоня и след нея директорите на клуба запазиха мълчание. Единствено треньорът Индзаги и нападателят Лаутаро Мартинес бяха тези, които изразиха разочарованието на отбора.

Възможно е ръководството на отбора да се възползва от възможността да даде изявление след негативния резултат. Освен това медиите на Апенините съобщават, че утре те ще се срещнат с Индзаги и неговия щаб.

Gulliver/GettyImages
22 снимки

Интер загуби доста точки в последните два месеца, като не успя да спечели срещу Монца, Емполи, Сампдория и Болоня. В резултат на това „нерадзурите“ бяха догонени от градския съперник Милан, а Рома и Лацио са с мач по-малко и при техни победи също ще са в непосредствена близост до вицешампионите.

Скудетото вече е мираж за Интер, след като Наполи има преднина от цели 18 точки. Голямата цел пред тима остава класиране в Топ 4 на Серия А.  Бордът на Интер ще се надява и на добро представяне в Шампионската лига, където Интер спечели първия си мач от елиминациите срещу Порто с 1:0. Тепърва предстоят и сблъсъците с Ювентус от полуфиналите за Купата на Италия.