Ръководството на Интер очевидно взе мерки след незадоволителните резултати от началото на сезона в Серия А. Така вместо да се насладят на обичайния си почивен ден в понеделник, днес играчите на отбора се явиха за тренировка.

 В неделя „нерадзурите” поднесоха още един горчив сюрприз на феновете си, като  завършиха 2:2 у дома срещу Торино. Резултатът бе болезнен, защото на почивката грандът от Милано водеше с 2:0. В първия кръг отборът на Лучано Спалети дори не успя да вземе точка, след като падна с 0:1 от Сасуоло.

Затова не е чудно, че треньорът е отменил днешния почивен ден. По всичко личи, решението оповестено в съблекалнята веднага след края на мача. Поне до такъв извод навеждат думите на офанзивният халф Матео Политано.

„Не реагирахме добре през втората част, а не можем да си позволим такива неща, защото сме Интер. Ужасно съжаляваме за това как се разви мачът”, каза привлеченият от Сасуоло футболист. „Различна формация? Стартирахме с 3-4-2-1, за да сме по-близо до Икарди, а после преминахме в 4-2-3-1. Както и да е, това не е проблем на формацията. За съжаление, не играхме добре през второто полувреме. Сега трябва да покажем реакция при гостуването срещу Болоня и да повторим представянето си от първото полувреме. От понеделник ще се опитаме да разберем какво точно не се получи срещу Торино след почивката.”

Още по темата:

И два гола аванс не стигнаха на Интер за първа победа

Спалети след издънката: Трудни сме за обяснение