Наставникът на Интер Лучано Спалети остана изключително доволен след равенството на неговия тим с Аталанта (0:0), тъй като отборът му се е представил много добре срещу бергамаските. Равенството с Аталанта увеличи преднината на Интер пред Милан на пет точки, докато точката за Аталанта изравни показателите с „росонерите” (52) в борбата за място в Топ 4.

„Това беше много добро представяне от двата тима. Показахме добро ниво. Иван Перишич стартира трудно, но лека-полека влезе в мача. Бяхме малко хаотични във владеенето на топката, а това не ни позволи да взимаме правилните решения”, коментира играта на своите гологлавият треньор.

„Говорих вече прекалено много за Мауро Икарди, така че искам да говоря за Интер. Днес той се справи добре и комбинира умело с полузащитниците. Направи всичко правилно, което се искаше от него”, продължи Спалети.

„Фокусиран съм повече върху представянето, отколкото върху точките. Спокоен съм, тъй като отборът играе добър футбол. Това ме прави щастлив”, каза още Спалети.

Маресело Брозович напусна с контузия още в 20-тата минута, а Спалети пък потвърди, че по всяка вероятност хърватският халф няма да е на разположение на отбора за предстоящия мач. В следващия кръг Интер гостува на Фрозиноне, а Аталанта приема Емполи.