Наставникът на Интер Лучано Спалети довери, че неговият тим не е бил достатъчно добър срещу Ювентус и това е причината да се стигне до поражението с 0:1. Марио Манджукич бе точен за „бианконерите” в 66-ата минута, за да донесе успеха на торинците в Дерби д’Италия.

„Мачът бе точно такъв, какъвто го очаквахме ние. Имаше моменти, когато бяхме под напрежение и трябваше да се браним с десет човека зад топката. Имаше ситуации, в които можеше да реагираме по-добре. Разбира се, че когато някой поведе в резултата, то взима превес. Ние обаче направихме доста евтини и баналки грешки. Точно те направиха разликата”, каза Лучано Спалети.

„Определено Ювентус бе по-умният отбор, а ние наивният. Те губиха сериозно време, след като ние извършвахме нарушения. Икарди свърши това, което трябваше. Тичаше много и се бореше. Зная, че нямаше удар към вратата на Юве, но освобождаваше много пространства за другите, които не бяха оползотворени. Голът им дойде, след като линията на защитата ни не бе добре подредена. Това направи нещата по-лесни за тях”, довери още гологлавият наставник на „нерадзурите”.

Няма кой да спре Ювентус в Серия А