Крайният бранител Шиме Върсалко изненада феновете на Интер с новината, че прекратява своя наем в клуба. Причината е хирургическата операция, която той претърпя и заради която ще отсъства от терените през следващите 8-10 месеца.

27-годишният хърватски национал беше преотстъпен от Атлетико Мадрид преди началото на сезона и трябваше да довърши кампанията с „нерадзурите”. През януари обаче играчът се прибра в Испания, след като възобновяваща се травма в коляното го ограничи само до 13 официални мача.

„Няма никаква мистерия, възстановяването ми ще отнеме от 8 до 10 месеца. Това е обичайният срок за типа операция, през който преминах. Интервенцията мина доста добре и това е най-важното”, каза Върсалко.

„Това, което мога да кажа със сигурност, е, че няма да се върна в игра, докато не съм на 100 процента здрав. След всичките проблеми, които ме сполетяха, както и ужасяващото чувство, че завинаги трябва да изоставя футбола, целта ми е да се приведа в топ форма и да съм готов за битките, които ми предстоят.”

„Не бързам за никъде. Ще се върна по-силен от всякога”, допълни Върсалко.