Треньорът на Интер - Симоне Индзаги трудно скриваше разочарованието и болката след загубата от Лацио (1:3). Той подчерта, че отборът му не бива да допуска голове като този, с които съперникът откри резултата.  
 
„Това е болезнено поражение, имайки предвид най-вече начина, по който се случи. Мачът беше доста равностоен, голът на Луис Алберто го промени. При 1:1 Дъмфрис пропусна страхотна възможност да даде аванс на нашия отбор. 
 
Първото полувреме беше добро, трябваше да продължим по същия начин и да покажем повече решителност, защото това прави разликата в такива равностойни мачове“, каза Индзаги пред DAZN.
Треньорът беше критикуван за решението си да смени Ромелу Лукаку, Федерико Димарко и Дензъл Дъмфрис при  резултат 1:1.
 
„Естествено е след загуба хората да коментират състава,  но ако Дъмфрис беше вкарал, всичко щеше да бъде различно. Лукаку изигра първите два мача много добре, но след равенството, ние имахме нужда от повече смелост, за да стигнем до успеха.
 
Отбор като нашия никога не трябва да допуска гол като първия на Лацио. Меко казано, беше неприемлив за разлика от другите два, които бяха страхотни", каза още Индзаги.