Ръководството на Интер започна да се разколебава относно футболиста на Манчестър Юнайтед Румели Лукаку, пише „Сън”. Представителите на „нерадзурите” започнаха да се питат дали нападателят действително струва исканите 75 милиона паунда.

В момента белгийският национал е с „червените дяволи” на подготвително турне в Сингапур. Футболистът, както и Антонио Конте са в очакване, дали сделката изобщо ще се състои това лято.

Новият мениджър на Интер изглежда се е ядосал, заради начина по който новите му работодатели са започнали да нарушават дадените обещания, когато са го убеждавали да поеме отбора.

Антонио Конте имаше огромно желание да заведе на предсезонното турне в Азия целия тим, на който ще може да разчита през сезона, в това число Ромелу Лукаку и Един Джеко.

Старши треньорът на „нерадзурите” даде само едно интервю откакто пое поста, това беше при представянето му. От тогава той не е заставал пред медиите, за да обясни каква е ситуацията.

От Интер непрекъснато отлагат конкретна оферта към Юнайтед, докато през седмицата не решиха да дадат около 40 милиона паунда, но останалите траншове до 60 милиона да бъдат разпределени в три години.