Фалстартът на Интер в Серия А през сезон 2018/2019 определено не се хареса на феновете на отбора, а недоволството им скоро може да се превърне в търсене на виновници. В тази връзка новото попълнение на „нерадзурите” Раджа Наинголан, който е контузен , не си направи услуга, след като бе заснет да купонясва в дискотека в Бергамо.

Белгийският футболист смени Рома с Интер през лятото, но в последно време тренира по индивидуална програма, а към момента няма много информации относно естеството на травмата му. Заради нея 30-годишният играч пропусна конфузната загуба с 0:1 от Сасуоло в първия кръг на калчото.

Два дни преди неделния мач обаче наблюдателен фен засече футболиста в споменатата вече дискотека и побърза да го заснеме. Привърженикът направи и кратко видео, в което директно пита играча не трябва ли да си почива, за да протича възстановяването му по-бързо. Отговорът на темпераментния Наинголан бе да покаже на привърженика среден пръст.

Интересно е, че при появата си на съботната тренировка за Интер Нинджата пристигна със същите дрехи, които носеше и в увеселителното заведение.

Още по темата:

Нинджата на Интер продължава да тренира сам

ИНТЕРесно решение: Спалети получава нов договор преди сезона

Спалети: Не давайте предварително титлата на Юве