Отборите на Ювентус и Интер излизат последния мач от 13 кръг на Серия А. Двубоят ще започне в 21:45 и ще бъде излъчван пряко в ефира на MAX Sport 3.

Тимът воден от Масимилиано Алегри се сгромоляса звучно в Шампионска лига и сега ще мери сили с Интер за топ 6, нещо което определено не се харесва и на двата отбора, тъй като със сигурност целите са им много по-високи. И двата италиански гранда обаче показват подобряване на формата, особено в Серия А. Ювентус има три поредни победи, докато Интер е на четвърта и ще търси петата тази вечер.

Проблемите пред старши треньорът на "старата госпожа" са сериозни. Той самият призна, че Влахович остава под въпрос заради контузия, а за домакините участие няма да вземат Марли Аке, който счупи крак, както и Матия Де Шилио, Кайо Жорже, Паредес, Пол Погба и Мойзе Кийн, който се контузи в последния шампионатен мач срещу Лече, завършил с победа за Ювентус 1:0 като гост.

Индзаги Симоне няма да може да разчита на бразилеца Далберт и Ромелу Лукаку, който няма да играе повече за тима преди Световното първенство в Катар. Данило Д'Амброзио също ще липсва за наставника на "нерадзурите".

Последният мач между тези отбори бе през май месец, когато отборите се срещнаха във финала за Купата на Италия. Интер спечели драматично с 4:2 в продълженията на мача.


21:45 / Ювентус - Интер

Стартови състави:

Ювентус: Войчех Шчесни, Данило, Бремер, Алекс Сандро, Хуан Куадрадо, Мануел Локатели, Николо Фаджоли, Адриен Рабио, Филип Костич, Фабио Мирети, Аркадиуш Милик

Наставник: Макс Алегри

Интер: Андре Онана, Милан Шкринияр, Стефан де Фрай, Франческо Ачерби, Дензъл Дъмфрис, Николо Барела, Хенрих Мхитарян, Хакан Чалханоглу, Федерико Димарко, Лаутаро Мартинес, Един Джеко

Наставник: Симоне Индзаги