Нападателят на Интер Лаутаро Мартинес заяви, че е изгладил напълно отношенията си с наставника Лучано Спалети, който беше обект на атаки от бащата на играча.

Преди Нова година Мартинес-старши нападна наставника през социалните мрежи заради факта, че синът му бе твърда резерва в дълги периоди от сезона. Последва и доста обиден туит по адрес на Спалети, който пък открито намекна, че това може да докара проблеми за 21-годишния таран.

„Аз изобщо нямах идея какво се случва”, призна Лаутаро пред италианските медии. „Винаги съм мислел за Интер, много съм щастлив тук и обичам този клуб, както и неговите фенове. Искам се възползвам от всяка възможност, която те ми дадат за постигане на целите.”

„Спалети? Всичко е наред помежду им, изяснихме нещата. Обясних му, че моят баща е бил футболист, който е роден в съблекалнята, затова идвам от много пламенно семейство.”

„Баща ми допусна грешка с онези съобщения, вярно е, но и той е човек. Той просто реагира заради ситуацията на сина си, но вече всичко е наред. Тренирам и чакам своя момент. Целта ми е да се възползвам от всеки шанс. Италианското първенство превъзхожда аржентинското като качество на мачовете и подготовката – както в тренировките, така и по отношение на детайлите, които изучаваме в хода на седмицата. Тук нищо не се оставя на случайността”, заяви Мартинес.