Бившият френски национал Беноа Кое може да изигра само един полусезон в ЦСКА, но определено феновете го помнят. Той отдавна вече не е професионален футболист, а сега иска да се занимава с треньорска дейност. 

И въпреки солидната му визитка като футболист, на треньорското поприще няма никакъв опит. И затова французинът предприе неособено традиционен подход в търсене на работа. Той си пусна обява в социалната мржа LinkedIn, която е именно с такава насоченост. 

Той работеше доскоро като скаут за Интер, където прекара най-добрите години от активната си кариера. И сега иска да намери ново предизвикателство, но след като никой не го е потърсил, решил сам да се предложи на пазара. Все пак си търси отбор от две години, а обаждане няма... 

"Здравейте всички, аз съм Беноа Кое. Прекарах последните две години като наблюдател от името на Интер, но сега си търся амбициозен отбор, който иска да намери своя нов старши треньор. Аз съм бивш професионален футболист и съм бил треньор на деца."

"В това време придобих качества, които ми помагат да постигам важни цели. Ако някой е заинтересован, може да се свърже с мен на лично съобщение. Търсете Беноа Кое", написа бившият футболист на ЦСКА в социалната мрежа.