Всичко изглеждаше като холивудски романс между лидера на Интер Мауро Икарди и съпругата му Уанда Нара. И така до снощи, когато изведнъж бившата порнозвезда пусна видео в Инстаграм, как гори любовни снимки на двамата. 

Сексбомбата, която освен съпруга е и личен агент на аржентинския нападател, водеше преговорите с "нерадзурите" за новия му договор, но в крайна сметка след намесите ѝ се стигна до там футболистът да бъде изваден от състава, да му бъде отнета капитанската лента и да има проблеми с феновете. 

Явно на Икарди всичко това му е дошло в повече и се е стигнало до скандал. Булевардните изданияна Апенините дори твърдят, че двойката е пред развод именно заради всички драми с договора на футболиста с Интер. 

Всичко обаче беше потушено с последната снимка, която красавицата пусна в социалната мрежа. В текста под нея тя се обяснява в любов на футболиста, сякаш търсейки прошка от него за скорошен разрив в отношенията им. 

Уанда Нара и вече бившият капитан на "нерадзурите" отглеждат заедно пет деца. Три от тях, всичките момчета, са от предишната връзка на красавицата с футболиста Макси Лопес. Тя има и две момичета от Икарди.