Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов сподели какво го притеснява в това тимът да се класира на финал в Лига Европа срещу Интер Милано. В полуфиналите на турнира "червените дяволи" играят срещу Севиля, а Интер се сблъсква с Шахтьор Донецк. Мачът на англичаните с испанците е на 16-и август. Ако Юнайтед е на финал срещу Интер, англичаните ще се изправят срещу трима доскорошни свои играчи в лицето на Алексис Санчес, Ромелу Лукаку и Ашли Йънг.

"Лукаку е проблем за мен. Той вкара 23 гола за Интер през този сезон, което е голямо постижение. Винаги съм казвал, че го харесвам като играч и че ако му дадат шанс, той ще вкарва голове. Той е много бърз и много силен, а голът му в понеделник (в четвъртфиналите) беше грандиозен. Той е основната опасност за всеки, който се изправи срещу Интер", коментира българинът пред Daily Mail".

"Интер има също Алексис Санчес и Ашли Йънг, които познават Юнайтед много добре. Ако играят на евентуален финал с Юнайтед, тези играчи ще искат реванш, за да покажат на Юнайтед, че са сгрешили като са ги пуснали да си тръгнат", допълни бившият голмайстор на англичаните.