Интер победи като гост Йънг Бойс с 1:0 в мач от третия кръг на основната фаза в Шампионска лига. За "нерадзурите" това е втори успех в турнира и те вече събират 7 точки, докато швейцарският тим остава с 0 в подреждането.

В 18-ата минута Жауен Хаджам стреля от границата на наказателното поле, но Ян Зомер се намеси отлично. Пет минути след това Алън Вирджиниус засече центриране и отправи удар с глава, но бе блокиран от защитник на Интер.

В 26-ата минута пък Лукаш Лакоми се извиси над всички и отклони топката към вратата на италианците, но отново Ян Зомер се намеси.

Интер погледна към вратата на Йънг Бойс в 31-ата минута, когато Ян Бисек се освободи в наказателното и шутира, но стражът на домакините спаси. Така първото полувреме завърши без попадения.

В началото на втората част обаче "нерадзурите" получиха правото да изпълнят дузпа. Марко Арнаутович обаче не успя да реализира от бялата точка.

В 61-ата минута Федерико Димарко пропиля добра възможност за Интер, след като стигна до отбита топка и стреля, но покрай десния страничен стълб.

В 76-ата минута Димарко намери Пьотр Желински, който без да се замисли шутира към врата, но и неговият удар профуча встрани.

Шест минути преди края на редовното време Дариан Мал изпревари защитник на гостите за топката, влезе в наказателното и стреля, но неточно.

В самия край на срещата Интер натисна сериозно. В добавеното време първо удари на Федерико Димарко и Пьотр Желински не попаднаха в целта, за да се стигне до третата минута продължения, в която Маркюз Тюрам се разписа след хубаво центриране на Димарко.

Малко след това Лаутаро Мартинес също можеше да се разпише, но пропиля огромна възможност. Той се оказа свободен в наказателното, но отблизо не успя да преодолее Давид фон Балмос.