Интер не успя да запише победа в първия си мач в Шампионската лига през този сезон. “Нерадзурите” направиха 1:1 в домакинството си на Славия Прага в мач от група F. Гостите поведоха в 63-ата минута чрез Питър Олаинка откри резултата. Все пак футболистите на Антонио Конте успяха да изравнят в добавеното време на срещата, когато се разписа резервата Николо Барела.

Гостите от Чехия започнаха срещата по-активно, но без да създадат някакво по-сериозно положение за гол. След четвърт час игра Интер се окопити и взе инициативата в мача. В рамките на няколко минути домакините създадоха няколко добри.

Стефан Де Фрай бе оставен непокрит в наказателното поле след едно центриране, но центраният бранител изпрати топката над вратата. Секунди по-късно Антонио Кандрева отправи силен изстрел, но отново топката излезе в аут.

В 16-ата минута Лаутаро Мартинес успя да се измъкне от защитата на чешкия тим, но диагоналният му изстрел премина покрай лявата греда на вратаря Ондрей Колар. Ромелу Лукаку също имаше шанс, но и той не успя да се възползва.

В 23-ата минута дойде и най-чистата възможност за футболисти на Антонио Конте, когато Данило Д’Амброзио засече с глава центриране на Стефано Сенси, но ударът беше слаб и не затруди Колар.

Гостите направиха няколко добри атаки, но така и не успяваха да отправят точен изстрел. Самир Ханданович направи сериозна грешка в края на полувремето, като задържа топката прекалено дълго в присъствието на нападател гостите, но в крайна сметка бе фаулиран.

Кандрева беше заменен в началото на второто полувреме и в игра се появи Валентно Лазаро, който дебютира за „нерадзурите“.

След почивката гостите от Славия Прага бяха по-активният отбор. В 51-ата минута Ханданович трябваше да спасява удар на Станчу. Малко по-късно той пропусна още една добра възможност.

Гостите продължиха с добрите изяви и излязоха напред в резултата в 63-ата минута чрез Олаинка. 23-годишният нападател проби отдясно и изведе резервата Зелени. Ударът му бе избит от Ханданович, но Олайинка прати топката в мрежата при добавката. След проверка с ВАР попадението беше зачетено и Славия поведе на “Сан Сиро”.

След гола гостите продължиха да играят стабилно. В игра за Интер се появиха Барела и Политано. "Нерадзурите" наложиха натиск в последните минути и стигнаха до изравняване на резултата.

В 92-ата минута Стефано Сесни стреля от фаул, топката се отби в гредата, но след това отиде на крака на Николо Барела. Италианският национал стреля през куп от  много играчи и някакси топката се озова в мрежата.

До края на срещата вратарят на гостите Колар направи блестящо спасяване след удар с глава на  Лукаку отблизо, но дори топката да беше попаднала във вратата, попадението нямаше да бъде зачетено, тъй като белгиецът бе в засада. Така приключи и срещата при резултат 1:1.