tреньорът на Интер Симоне Индзаги заяви, че е горд от представянето на отбора, въпреки домакинското поражение от Реал Мадрид с 0:1 в първия кръг на група D на Шампионската лига.

Италианците имаха превъзходство и създадоха повече положения, но не успяха да преодолеят отличния Тибо Куртоа, а минута преди края Родриго донесе успеха на испанския гранд.

"Трябваше да бъдем малко по-внимателни в края. Това е единственото ни съжаление. С оглед на представянето ни, щях да бъде недоволен и от равенство. Беше хубаво отново да играем пред нашите фенове. Наистина направихме отличен мач.

Поисках от футболистите да покажат индивидуалност и кураж. Справихме се много добре на терена и съжалявам за резултата. Но ако продължим да играем по този начин, вярвам, че ще се класираме за следващата фаза.", коментира Индзаги.

"За нещастие се изправихме срещу вратар, който беше най-добрият играч на терена. Куртоа беше много силен и показа най-доброто от себе си. Не мога да кажа много повече, освен че съм горд с момчетата", каза още старши треньорът на Интер.