Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги не се притеснява от предстоящия жребий за осминафиналите на турнира.Във вторник вечерта „нерадзурите“ загубиха с 0:2 гостуването си на Байерн Мюнхен, но резултатът не беше от голямо значение и за двата отбора, които вече се бяха класирали за следващата фаза.

„Байерн е отбор с изключителна класа, но ние подходихме смело и Лаутаро пропусна да ни даде преднина. Имаше и ситуация, в която можехме да получим преднина. Ако бяхме повели, нямаше да е незаслужено, но в крайна сметка загубихме“, заяви Индзаги.

35 снимки

„В тази група проверихме силите си срещу Байерн и Барселона, така че вече сме играли с някои от най-добрите в турнира. Борихме се много за класиране в следващия кръг и ще видим какво ще стане през февруари. Сега обаче искаме да се фокусираме върху представянето си в Серия А“, продължи наставникът на Интер.

„Намираме се в серия от 4 победи, но преди това загубихме доста точки. Програмата до паузата не е лесна, но ще се опитаме да извлечем максимума“, каза още Индзаги.