Интер няма да подцени изненадата в Шампионската лига Шахтьор Донецк в предстоящия мач помежду им в група "D", заяви старши треньорът Симоне Индзаги. Молдовците победиха последователно Шахтьор Донецк и Реал Мадрид, а сега се изправят срещу италианския първенец.
Интер, междувременно, има само една точка от първите си два мача и е много далеч от класиране на осминафиналите.

"Шериф не е спечелил тези два мача по случайност. И ние играхме с другите два отбора, а те са от много висока класа. Сега сме изправени срещу отбор, който е силно мотивиран, с високо самочувствие и с никакво намерение да изпада в глуха защита. За нашия сезон този мач е фундаментален", заяви Индзаги.

Италианските шампиони не са излизали от груповата фаза в последните три сезона и историята най-вероятно ще се повтори, ако те загубят срещу Шериф. Интер дори няма гол до момента в Шампионската лига, въпреки че във вътрешното първенство е лидер по този показател с 23 попадения в осем мача. През уикенда обаче "черно-сините" паднаха с 1:3 от Лацио.

"Моите отбори създават много положения и вкарват много голове. Имаме най-доброто нападение в Италия, но загубихме в Рим и това ни ядоса. Видях го в очите на играчите. Те искат да бъдат победители и се надявам утре да се отпушат", добави той.