Симоне Индзаги предупреди, че Интер се нуждае от баланс срещу Шериф в сряда и е съсредоточен само върху този сблъсък от Шампионската лига, въпреки че предстои дерби с Милан. Мачът на „нерадзурите“ срещу молдовците е в сряда от 20.00 в бившата съветска република, където „шерифите“ вече победиха Шахтьор Донецк с 2:0.

„Момчетата се справиха много добре срещу Емполи и Удинезе. Направиха трудните мачове да изглеждат прости, въпреки че ротирахме състава. Създадохме много положения и допуснахме малко отзад, това е идеалното за всеки един треньор. Утре ще бъде решаващ мач за квалификациите и ще докажем, че сме силни и в Европа“, каза Индзаги на пресконференцията си.

„Идваме тук с голямо уважение, тъй като те имат видим потенциал в този отбор и знаем, че трябва да бъдем напълно концентрирани. Те имат интересни индивидуалности и ние трябва да сме балансирани. Интер има най-резултатната атака в Серия А и обича да създава, но важното е никога да не губим баланс", анализира бившият наставник на Лацио.

"Дербито със сигурност ще бъде важно, но мислите ми са фокусирани изключително върху утрешния мач“, завърши Индзаги, като не пропусна да похвали цялостната структура в Шериф и стадиона на клуба.