Треньорът на Интер – Симоне Индзаги, беше доволен от победата над Атлетико Мадрид (1:0) в първи осминафинал от Шампионска лига, но не и от резултата. Според наставника „нерадзурите“ са можели да отбележат още попадения и да си осигурят по-голям комфорт преди реванша в Мадрид на 13 март.

“Много е задоволително, момчетата бяха страхотни срещу физически много силен отбор. Задачата ни изобщо не беше лесна. Знаем, че това е само първият мач, вторият ще бъде труден и със сигурност има съжаление в мен за резултата, като се има предвид, че с всичко, което създадохме, заслужавахме по-голяма победа. Това е футбол, продължаваме напред", заяви наставникът на "нерадзурите" след мача.

“Казах на моята пресконференция преди мача, че Арнаутович и Алексис Санчес се справят много добре в тренировките и когато им се гласува доверие. Щастлив съм, че Марко отбеляза гол, той заслужаваше да вкара по-рано, а Алексис се появи с нужния дух. Тюрам усети болка в адуктора по време на спринта при ситуацията с Лаутаро Мартинес, след което отново почувства болка в края на първото полувреме. Предстоят му изследвания и се надяваме, че няма да го загубим за дълго", добави още Индзаги.