Старши треньорът на Интер Лучано Спалети заяви, че е разочарован от загубата с 0:1 от Тотнъм в Шампионската лига.

Италианците допуснаха късно попадение в Лондон, а равенство им гарантираше класиране за осминафиналите.

"Черно-сините" запазват шансове да продължат в елиминациите на надпреварата, но се нуждаят и от помощ от лидера в групата Барселона в последния кръг, в който испанците приемат Тотнъм.

Каталунците вече си гарантираха първото място, докато италианците и англичаните имат равен актив, но лондончани имат предимство в преките двубои.

"Мисля, че повече или по-малко направихме това, което трябваше. Разочаровани сме от резултата, особено заради това, че получихме гол, когато започнахме да създаваме добри положения в атака. Можеше да се защитим по-добре при този пробив на Сисоко, но това може би беше единствената ни грешка в мача. Играчите на Тотнъм са много силни физически, не е лесно да се играе срещу тях. Вероятно трябваше да покажем повече кураж, когато притежавахме топката", заяви Спалети.

"Сигурен съм, че Барселона няма да даде нищо без борба на Тотнъм на собствен терен, въпреки че испанците вече са се класирали. Играчи като Меси, като Пике, не могат да си го позволят. Нямам капка съмнение за това. Убеден съм, че те ще дадат най-доброто от себе си и ще се опитат да спечелят, както правят във всеки друг мач", коментира още Лучано Спалети. /БТА