Вратарят на Интер Андре Онана е спокоен и няма притеснение от това, че утре ще се изправи срещу звездната атака на Манчестър Сити във финала в Шампионската лига. “Нерадзурите” са сочени за аутсайдер в двубоя с “гражданите”, но стражът не е на това мнение и смята, че няма да е лесно, но той и неговите съотборници имат всички шансове да се поздравят с успех в турнира.

“Спокоен съм преди двубоя, няма никакъв натиск върху мен и моите съотборници. Знаем, че няма да е лесно, но по-голямата част от напрежението е върху тях. Ние сме голям отбора, така че е нормално да има очаквания и към нас. Когато отбор като Интер стигне финал, той трябва да го спечели. Когато погледнете ситуацията, то няма как да сме аутсайдери, защото историята говори сама за себе си,” обясни своята гледна точка камерунецът.

След това Онана бе категоричен, че не се притеснява по никакъв начин от Ерлинг Холанд конкретно, който през този сезон отново е истинска голова машина и до момента има впечатляващите 52 гола на своята сметка във всички турнири.

“В този живот се страхувам само от Бог и не го виждам никъде по терена. Хората са просто хора. Те вероятно са най-добрият отбор в света, но ще трябва да го докажат в събота. Ние ще бъдем там, за да защитаваме и представляваме Интер, но и за да напишем още една страница от историята. Няма да ни е лесно, но те ще трябва да доказват, че са най-добрите в света. Дузпи? Много добр, много съм добър в тях. Аз нямам притеснения да се изправя срещу никого, не само срещу Сити. Всички сме големи играчи и знаем как се играят финали,” заяви Онана.