Украинският Рух Лвов елиминира примаверата на Интер след изпълнение на дузпи в младежката Шампионска лига. Срещата завърши при равенство 1:1 в редовното време, а при дузпите Рух се наложи с 4:3. Българският национал Никола Илиев, който бе избран за Най-прогресиращ млад играч за 2022 година, игра цял мач, но за нещастие в края му изпусна първата дузпа за „нерадзурите“.

Украинците откриха в 30-та минута, когато Серхи Панченко отне топката от капитана на Интер Алесандро Фонтанарос и излезе сам срещу стража Алесандро Калярис и опъна мрежата на „нерадзурите“. Италианците възстановиха паритета седем минути след почивката, когато точен бе Франческо Еспозито. Така завърши и редовното време, а впоследствие се биха директно дузпи.

Илиев се нагърби с отговорността първи да стреля от бялата точка, но направи пропуск. След изпълнението на четвъртата дузпа Интер водеше с 3:2 и оставаше само капитанът Фонтанароса да реализира, но и той пропусна. Последваха две реализирани дузпи за Рух, а Александър Стойкович изпусна шестата за „нерадзурите“, с което тимът бе отстранен.