Интер Милано завърши 3:3 като гост на Барселона, впечатли с ефективна и бърза игра, но старши треньорът им Симоне Индзаги съжалява за пропуснатия шанс да си осигурят предсрочно класиране за елиминациите в Шампионската лига два кръга преди края.

Робин Гозенс вкара за 3:2 за гостите в 89-ата минута, но с попадение в добавеното време Роберт Левандовски съхрани надеждите на испанския тим. Лидерът в тази група С Байерн Мюнхен обаче ще има решаващата дума в следващия кръг, тъй като също гостува на Барселона.

"Има съжаление у мене. Да ни се даде такава възможност да държим последния шанс в ръцете си, а ние да го пропуснем. . .С победата ние щяхме да се класираме предсрочно за следващата фаза, а сега трябва да играем още два мача. Но пък направихме два мача с Барселона, които ще останат в съзнанието на хората, два мача с отпечатък върху футбола.

"Изиграхме страхотен мач, искахме да пренапишем историята на Интер. Щяхме да направим изключителна стъпка, ако с една такава победа се бяхме класирали предсрочно. Но сега трябва да направим тази последна стъпка пред нашите фенове срещу Виктория Пилзен, коментира още треньорът по повод следващите мачове в турнира, които ще се играят на 26-и октомври.

"Но поздравих момчетата за представянето срещу отбор, който винаги е бил величина. Много създадохме, заедно се защитавахме и пред нашата врата. Наложи ни се да играем рисковано, след като изоставахме в резултата, но това го правихме до самия край. Смятам, че имахме положения и при 0:0, така че имаме право да съжаляваме за пропуснатата победа, завърши Индзаги.