Тифозите на италианския Интер предупредиха футболистите на тима, че ги кача „или парти, или война” за край на тазгодишната кампания в Серия А. „Нерадзурите” приемат Емполи в неделя в задължителен за печелене мач, като само победата ще осигури място на тима на Лучано Спалети място в Шампионската лига през следващия сезон.

За тосканския тим обаче точките също са от жизнено значение, тъй като Емполи играе за своето оцеляване в елита на Италия.

„Без извинения, трябват топки за неделя”, написа Курва Суд във Facebook. „Ще ви подкрепим 90 минути, плюс добавеното време. Така, както беше през 90-те минути по време на финала в Шампионската лига през 2010-а в Мадрид, но накрая ще празнуваме, или ще бъде война за вас”.

„Подкрепихме играчите за решението да изключат Икарди от отбора, но сега съблекалнята трябва да поеме отговорността. Даваме всичко, за да подкрепяме Интер, но ако се провалите в нашата цел, то битката вече няма да бъде за изгонването само на Икарди. Ще преразгледаме цялостно изявите на отбора и ще поискаме изгонване на всички, които не могат да изиграят един сезон качествено. Оставаме уверени, тъй като все още имаме възможност да успеем с целта си, която със сигурност не трябва да пропускаме. Само Интер”, завърши становището на най-крайните тифози на миланския клуб.

Интер посреща Емполи на „Джузепе Меаца” в неделя (26-и май) от 21,30 часа българско време.


Интер показа новите си екипи за 2019/20

Ракитич за Интер: Няма да ходя в Интер, въпреки че уважавам клуба